tiistai 28. helmikuuta 2017

#7 Koulutunti Keijulla

Heipsuli! Tiistaina menin Keijulla koulutunnin jossa harjoiteltiin koulurataa.
Minttu ei ollut tiistaina pitämässä tunteja, vaan Iia piti kaikki tunnit. 
Tulin tallille tosi myöhään ainakin mitä normaalisti menisin sinne, koska olin super väsynyt tiistaina kun tulin koulusta..niin tottakai nukahdin vahingossa.
Kun heräsin, meidän tallin whatsapp-ryhmään oli laitettu lista ja siellä näin että menin Keijulla.. ❤
Olen siis jo kauan halunnut mennä taas Keijulla sen saikun jälkeen. 
Olin ihan super innoissani että pääsen taas sillä. ❤

Aloitettiin tunti ihan perus taivutteluilla käynnissä.
Tehtiin alussa paljon käyntityöskentelyä esim. puolivoltteja S-I ja sen jälkeen suoristus keskihalkasijalle ja seuraavaksi puolivoltti I-R.
Eka puolivoltti meni ihan ok, mutta Keiju ei kuunnellut ulkopohjetta. se tuotti sitten hankaluuksia loppua kohden.

Sitten lisättiin siihen että L kirjaimessa 10m voltti ja siitä S kirjaimeen ja puolivoltti toiseen suuntaan. Se ei onnistunut mitenkään hyvin koska toisesta suunnasta tuli aina ratsukoita, kun oli mun vuoro mennä toisesta suunnasta se puolivoltti ja koska keiju potkii toisia hevosia niin sen kanssa ei voi mennä hirveän lähelle muita.

Puolivolttien jälkeen tehtiin 10m voltti C päätyyn jonka jälkeen tehtiin H-S välissä laukannosto ja tehtiin laukassa iso keskiympyrä ja ravisiirtyminen tehtiin L päädyssä.

sitten tehtiin keskiympyrän jälkeen kokorata leikkaa laukassa B-H ja ennen H kirjainta siirtyminen harjoitusraviin. Sitten tehtiin C kirjaimessa nosto ja tehtiin taas iso keskiympyrä laukassa.
Kuten alussa kerroin Keiju ei ollut juurikaan pohkeen edessä niin oikeassa laukannostossa oli paljon ongelmia. Eli Keiju nosti kokoajan vasentalaukkaa..
Iia sanoi että kokeile tehdä avoa, ennen kun nostat laukan. Nostot helpottui todella paljon kun sain Keijun enemmän pohkeen eteen.


Tunnin jälkeen minulla oli todella tyytyväinen olo. 😇
Keiju on edelleen paras kaikista tuntsareista! ❤

kiitos kun luit postaukseni! <3 
~ Jasu ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti